Spala’te pe dinti!

Oameni buni e asa greu sa va spalati pe dinti? Nu generalizez. Adica nu zic ceva de genu’ “Nimeni nu se spala pe dinti” insa sunt foarte multi carora le pute gura, au jeg pe dinti etc.

La scoala mi’a spart unu’ nasu’ cum ii putea gura. Ma nenorocit….numai vedeam. In 226 cand m’am urcat langa mine o femeie si un barbat. De obicei in 226 te sparge mirosu’, transpiratie, ceapa, usturoi tot ce se poate. Ma urc eu in masina si vad ca nu miroase ciudat. In sfarsit merg si eu cat am de mers cu 226 si nu’mi cade nasu’.

De unde. Am gandit total gresit. Cand a inceput sa vorbeasca femeia aia de langa mine cu barbatasu’ sau cine era ala m’am inverzit instantaneu. Si prietena mea a simtit mirosu’ si a inceput sa rada dar ea statea undeva mai in lateral. Isi permitea sa rada. Eu deja plangeam.

Deci nu se poate sa iesi din casa si sa iti miroasa gura asa. Nu se poate sa vii la scoala si sa iti miroasa gura ca un canal. Nu se poate sa iesi din casa cu dintii jegosi. Dinti galbeni galbeni! E inadmisibil!

E asa greu sa va spalati pe dinti? Spuneti’le si celor ce nu pot acorda 5 minute spalatului pe dinti cum sta treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *