Converse

Am vazut niste tenesi la Converse super tari. Sunt albi si pe bot au scris pe unu’ “LOVE” si pe unu’ “HATE”.

Mi’au placut enorm de mult. Am zis ca ma duc si’mi iau si eu….daca stiam cat umblu degeaba imi bagam pula de la inceput.

Merg in Plaza la Famous Brands Galery, magazin facut nou, extrem de mare si de frumos dar nu are numarul meu. Are 43 si 38. Pula. Eu vreau cam 41. Asta e.

Merg pe Kogalniceanu la Famous Brands si acolo avea 42,5 si 38. La fel….nu are numaru’ meu. Nu ma las si merg mai departe.

Ajung la Mosilor la reprezentanta Converse in speranta ca acolo voi gasi. Pula….pula rau de tot. La fel 42,5 si 38. Bag pula. Mai caut…

Merg la Carrefour Orhideea ca stiu ca si acolo e magazin Famous Brands si acolo la fel orice alt numar numai ce imi trebuie mie nu….

Ma intorc la Plaza ca vazusem acolo unii albi. Fara scrisuri fara nimica…numai sa’mi iau odata tenesi ca numai am. De unde…si aia albi numar mic sau mare. Enorm de mare.

DIn toate magazinele astea nicaieri nu avea niste tenesi frumos numar mediu asa. Nimic frumos. Alta data nu stiam pe care sa’i iau primii, modele peste modele, culori peste culori. Acuma pula.

Ce dreacu’…..cand o sa bage tenesi calumea si toate nr si multe modele…pfffff

Si ca idee ce tenesi vroiam uitati o poza….numai ca aia care ii vreau sunt scurti nu sunt pe glezna….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *