Zi perfecta !

Saptamana asta am inceput-o cu o zi cum de mult nu am mai avut. Soarele iesise pe cer, era cald afara, la 10:30 aveam un examen la pedagogie. Am fost la examen, l-am dat, totul a decurs minunat, si plec spre camin. La intoarcere dau prin Carrefour pentru ca trebuia sa ma intalnesc cu cineva. Cobor din masina, imi iau mapa si o pun pe portbagaj. La plecare, ca un mare uituc, uit mapa pe masina si plec.

Bineinteles, cand ajung in parcare imi dau seama ca nu mai am mapa. Nu ar fi fost o mare pierdere, insa aveam acolo actele de la masina. Ma duc inapoi, o caut pe acolo, vad ca nu mai e, si apoi primesc un mesaj de la cineva care imi spunea ca mapa mea era la el. Il sun si stabilim sa ne intalnim seara.

Intre timp, am test le negociere comerciala. Il dau, sper sa iau 10, si ajung acasa.

Imi pun telefonul pe masa si vreau sa imi torn niste apa. Nu stiu cum fac, vars niste apa pe telefon. Se opreste instantaneu. Il desfac, il pun la uscat langa calorifer. Adaugam la asta o partitie aflata in moarte clinica(pe care aveam mii de poze si documente) din cauza unei instalari de Linux, si iese o zi de neuitat.

Ma simteam excelent: fara acte la masina, fara telefon, fara partitie pe laptop

Dar, din fericire, seara m-am intalnit cu omul care mi-a gasit actele, mi le-a dat, iar dimineata urmatoare telefonul se uscase si pornise din prima, iar partitia am reusit sa o recuperez.