Vecinii [partea a 2-a]

Vorbeam aici despre vecinii chiriasului meu si probabil viitori ai mei daca nu mor pana ma mut eu acolo ca si asa sunt batrani.

Zisesem de ala de la 7 care fara nerusinare apasa pe clanta apartamentului meu si intra la mine in casa ca e o gaurica mica afara pe hol.

Acuma sa va povestesc despre chiriasu’ meu. A fost ziua prietenei lui si a vrut sa ii faca o petrecere surpriza. Stiind ca acolo nu prea se tolereaza galagia s’a dus frumos la administrator si la informat ca va avea loc o petrecere ca sa nu fie probleme.

Asta cand a auzit a inceput sa tipe sa faca urat ca nici vorba cum sa faca asa ceva nu stiu ce ….mortii lui, asa ca ce s’a gandit chiriasu’ sa faca petrecerea oricum cu muzica incet in orele de liniste si sa se distreze usor acolo in apartament.

Zis si facut a pregatit petrecerea a iesit totu’ frumos…..dar va dati seama ca s’a facut umpic de galagie. Nu i’a deranjat nimeni la usa in schimb cand chiriasu a vrut sa iasa pana la ghena sa duca ceva la gunoi si a deschis usa de la intrare a constata cu stupoare ca 40% din vecinii din bloc stateau la usa lui si ascultau la usa ce se aude in casa.

Deci cum a deschis usa a vazut cum fugeau mosii si babele care in sus care in jos care cu liftu’.

Doamne fututi in gura abia astept sa ma mut acolo ca ii omor. Daca nu ii fac de spital !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *