Vecini nebuni

Nu vorbesc de vecinii mei….ai mei sunt de mult pusi la punct. Am vecini care stiu sa respecte o persoana. Au fost ceva probleme si le’am zis ca atunci cand vor sa vorbesc frumos cu ei, sa vorbeasca si ei la fel. Acuma daca gresesc ceva imi zic frumos iar eu imi cer scuze si merg mai departe.

Acu’ 2 seri insa eram in alta scara cu prietena mea. Asteptam un prieten care statea la parter sa’mi aduca un cablu’ de date. Iese o baba tot de la parter si incepe sa ne goneasca. Dar nu frumos…sa ne zica frumos sau ceva. A inceput sa tipe, sa faca urat ca toate animalele preistorice!

M’am enervat si am injurat’o la care ma injurat si ea de morti. Am vrut s’o bat….dar a intrat in casa. A iesit cu barbat’su dupa aia. Ala un mustacios urat vai de capu’ lui care putea a bautura de la 1235123123123 km si ii putea gura a de toate…de la bautura pana la ciorapi nespalati.

Vine el nervos ca m’am luat de nevastasa bla bla bla. Sa zica mersi ca n’am dat cu el de pamant. Acuma ce vreau eu sa va zic este o faza care a zis’o baba aia muista. Ca eu am 19 ani, sunt un cacat cu ochi. Ea are 45, mi’ar putea fi mama.

Ok….si de asta are voie sa ma injure ca are ea 45 de ani? De asta are voie sa dea in fratimiu ca are ea 45 de ani? De aia are voie sa ma jigneasca in toate felurile ca are ea 45 de ani?

Imi bag pula’n anii ei si’i trag doua capace de nu mai stie cum o cheama cu buletinu’ in mana…si nici cati ani are !

Noi astia tineri sunt tare nerespectosi, nu avem cei 7 ani de acasa. Dar babele si mosii care vin si iti cer scaunele in masina si daca nu le dai te injura in ultimu’ hal. S’au baba asta care nu stie sa vorbeasca frumos. Ea se crede buricu’ pamantului. E un floc in fata pulii sculate. Sper sa’i arate fisu’ ce am scris de ea.

Apoi tot ea cheama politia dupa ce da in noi, ne jigneste, vine barbatasu’ de ma impute de la mirosu’ lui si ma face si ala in toate felurile…si tot ei cheama politia.

Eu care cica nu am cei 7 ani de acasa am putut sa vorbesc cat s’a putut de frumos….dar la un moment dat cand vezic a vorbesti frumos si esti tratat ca un animal in sare tandara.

Mai vine unu’ dupa aia ca el imi ia gatu’. Bai Rambo unde te crezi? te asigur ca a fost ultima oara cand ai calcat aici la noi prietene…poate ma citesti 😉

Nu nu am scris sa sufar eu ca sunt eu mare si tare. Am simtit nevoia sa ma descarc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *