România oricui

Trăim într-o societate atât de curvă încât nu ar trebuii să ni se spună români. Nu suntem naționaliști și nici nu vom fii vreodată. Nu ne să muncim,tot ce e a țării să trec la privat și să primim cotă-parte. Suntem niște leneși, că nici pâine care ne-o producem nu ne-o putem duce la gură.

Mă uitam zilele astea într-un supermarket din Suceava, unde un kg de cartofi era 2 lei și 90 de bani. Pe când în curțile românilor, un kg de cartofii nu depășește 50 de bani. Unde-i logica ? Am avut un an productiv, atunci să profităm și să ne ridicăm. Din privirea unor oameni de la BNR, inflația a scăzut datorită cartofului. Alooo, unde trăim ?

Am ajuns să ne vindem țară și pământurile străinilor, să vină ei să cultive, să producă ceea ce-am putea face noi cu ușuriță. Am ajuns să fim o țară de mârlani, de nepăsători și adaptabili la condițiile impuse de un guvern mediocru și infect.

Am vrut să-mi închei socotelile cu România și am vrut să-i urmez pe alții în alte țări. Asta ar însemna că renunț la naționalism și să trătez această țară cu gândul că în altă e mult mai bine.

Unde se va ajunge ?