Prelungirea senzatiei de satietate

Senzatia de satietate poate fi prelungita daca veti tine cont de urmatoarele lucruri. Avand in vedere alimentele pe care le consumati, ar trebui sa stiti ca alegerea unor anumite alimente este esentiala pentru o mentinere cat mai buna a sanatatii.

Pentru o silueta sanatoasa este nevoie de o alimentatie cat mai buna, dar si de multa miscare, precum si de somn. Integrand aceste lucruri in viata voastra de zi cu zi, va veti bucura de o stare de bine si de o pofta de viata excelenta. Nu ar trebui sa va infometati, pentru ca ea aduce cu sine mai multe kilograme. Senzatia de foame apare atunci cand oferiti organismului mai putin decat are nevoie. Nu uitati sa beti apa, organismul obisnuindu-se pe parcurs cu tot ce-i oferiti.

Deshidratarea poate fi confundata cu senzatia de foame. Daca beti un pahar cu apa si observati dupa 10 miunute ca senzatia de foame nu dispare, atunci este clar ca aveti nevoie de hrana. Este indicat sa consumati din plin salate si supe pentru ca ele au un aport caloric scazut, iar avantajul lor este ca ofera o senzatie de satietate excelenta. Fibrele va vor ajuta sa aveti parte de o digestie foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *