Nu stau bine cu deadline-urile

In sfarsit am ajuns la 98% din proiectul de care ma ocup. Deja este lansat pe Google si pe toate site-urile partenere care vor sa castige ceva banuti din Adsense. Proiectul se numeste Licitatii Juridice si are ca scop final inscrierea userilor care au probleme cu legea sau care pur si simplu nu isi gasesc raspunsul pe internet. Sistemul cupleaza problema lor cu avocatii inscrisi in categoriile pe care site-ul le are si ii afiseaza userului avocatii interesati de problema lor precum si pretul pe care acestia il cer pentru rezolvarea problemei.

Userul are la dispozitie alegerea oricarui avocat dintre cei interesati. Odata ales avocatul userul va fi contactat de catre avocatul ales si i se va stabili o intalnire pentru a discuta mai in detaliu cazul respectiv.

Asa userii isi vor putea alege avocatii in functie de experienta pe care o au in domeniu, de onorariul perceput de catre acestia si normal, in functie de orasul in care se afla.

Este un sistem destul de simplu si abia acum a pornit la drum. Haideti sa il promovam cum se cuvine. Vom avea concursuri pe pagina de Facebook a site-ului unde premiile vor fi laptopuri, camere foto digitale, stick-uri de internet si de memorie, etc.