Modele

Am fost azi pe la City Mall sa joc un biliard cu niste tovarasi. Cand intram in City Mall mare scena pusa acolo si vedem ca era nu stiu ce prezentare de moda. Am jucat biliard pana a inceput si ne am dus sa ne uitam si noi am zis ca vedem si noi modele alea alea, haine frumoase etc. Moda tata!

A inceput prezentarea cu ceva mai lejer, respectiv de seara in care multe modele erau mai mult dezbracate. Am vazut fetele care dupa parerea mea nu aveau ce cauta pe scena. Nu sunt rau sau ceva dar asa fete pline de celulita nu am vazut. Slabe si pline de celulita, gauri in picioarele lor. Foarte urat.

Pacat ca unele dintre ele erau foarte dar foarte frumoase si sani alea alea dar la picioare praf. Pacat. De baieti ce sa zic vai mama lor. Erau 2 care aratau bine si stateau hainele alea care erau si alea jalnice dar restu’ praf.

Au fost pe acolo si Ramona Gabor, care nu imi place deloc….si e plina de fite, Andreea Spataru care arata bomba si Roxana Ionescu la fel superba. Au mai fost 2-3 modele cica celebre dar nu le am retinut numele.

Am ramas putin surprins de modelele de la noi. Ma asteptam la mai bine. Hainele la fel de varza, haine de la Kenvelo, Lotto si alte firme d-astea jalnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *