Moda

Am sa scriu acuma un articol despre moda. Am vazut ca anul acesta se poarta foarte mult o tinuta mai ciudata decat in anii trecuti.

La fete se poarta o fusta scurta fara dres si chiloti sa ca putem patrunde noi baietii mai repede acolo unde ne intereseaza.

Bluzele trebuie sa fie cat mai decoltate sau transparente sa arate cat de domnisoare sunt respectivele fete.

In sutien daca nu ai ceva de la mama natura poti avea de la magazin ceva. Ori ciorapi ori vata este perfect. Cert este ca sutienul trebuie umplut!

La baieti moda de anul acesta se invarte in jurul pantofilor cu trening si bineinteles ca accesoriu o sapca.

Sa nu uitam celebra geaca cu Harrison care se gaseste pe orice cocalar din Bucuresti. Dar pe oricare. Nu exista cocalar fara geaca cu Harrison asa ca daca te consideri un cocalar adevarat si nu ai geaca fa bine si dute si cumpara’ti una.

Asorteaz’o cu pantofii si treningu’ si esti adevarat rau si la moda in acelasi timp.

Se poarta telefoane mobile care are muzica ca sa poata asculta cocalarii/fetele pe strada muzica dorita (in special manele). Marca telefonului nu este importanta atata timp cat se aude Salam sau Adrian din el.

Un lant gros la gat…de aur sau argint sau tinichea. Pe langa imbracamintea de cocalar un lant imens la gat e perfect. Daca esti imbracat frumos si ai un lant la gat nu e bine. Trebuie sa fii imbracat CA UN COCALAR si sa mai ai si lant si rupi norma frate.

Vom reveni cu noi stiri din moda atunci cand se va schimba trendu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *