La tara [partea a 2-a]

V’am povestit aseara despre o faza amuzanta petrecuta cu ceva ani in urma la mine la tara. Am sa va povestesc ce s’a intamplat dupa un an de la faza aia.

Venisem la tara cu familia de data asta. Cu mama, tata si frate’miu. Am zis ca ne punem facem un gratar, mancam, stam la aer si palavragim. Eu fiind copil….am iesit pe afara pana se facea mancarea….stiti voi cum e ca toti ati fost copii.

Am iesit si il vad pe vecinu’ ala nervos p’acolo ca se luase de prietenii mei. Eu cum sunt mai al draq m’am dus direct acolo in mijloc sa vad ce si cum. Asta s’a luat de mine ca el ii gonea pe prietenii mei dintr’un loc si eu exact acolo m’am asezat.

Eu am zis ca de obicei raspund cu aceeasi moneda celor ce nu ma respecta. Asta fiind nervos a inceput sa ma injure. Eu un cacat cu ochii in fata lui….[eu copil, el om in varsta] am inceput sa’l injur si eu:

El: Pleaca de aici ca te bag in pizda matii.
Eu: SI eu pe tine
El: Ma fir’ai al draq de copil daca pun mana pe tine te omor.
Eu: Sa ma sugi
bla bla bla….

Si cearta tot continua asa pana a pus el mana pe o furca si a luat’o la goana dupa mine. Si dai si fugi si tipa el la mine eu la el, pana a auzit tata din curte galagie si a iesit la poarta.

[tata are 1.85 si 140 kilograme]

Il vede pe ala ca ma alearga si intreaba:

Tata: Ce faci domne?
El: [nestiind ca e tata] Alerg dracu’ asta de copil ca m’a injurat, pune mana pe el!
Tata: [ii zice lui] Ia vino umpic incoace.
El: [veniind spre tata] Da spune
Tata: [ii baga mana in gat] Ba taran prost, ala e copilu’ meu. Daca odata ii mai adresezi vre’un cuvant, sau il mai alergi sau superi din toate cacaturile tale de om batran, din mainile mele nu mai iesi!
El: Pai da, da sa stii ca m’a injurat si ca eu sunt batran….bla…bla…bla [se cacase pe el]

Eu radeam. Ma pusesem in cur pe o bordura si radeam cu lacrimi. Cat am fost copil am fost un draq si tata mereu se lua la cearta cu lumea….de eram copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *