Fotbalul si norocul…

Intr’un meci si norocul este un jucator. Si Steaua si Rapid au beneficiat de el aseara, insa numai una a stiut sa profite!

Intr’un meci si norocul este un jucator. Intr’un meci daca nu ai noroc nu poti sa castigi. Daca nu ai noroc ratezi un penalty, nu marchezi cu poarta goala si zici ca nu ai avut noroc. Nu poti zice ca o echipa este slaba dar a castigat cu noroc.

Este ceva normal sa ai si noroc. Steaua a reusit cu acest jucator sa invinga aseara o echipa a Rapidului considerata de multi cea mai in forma din campionat. Norocul a facut ca aceasta echipa sa se mobilizeze si sa invinga cea mai in forma echipa.

Degeaba suporterii altor echipe zic ” A avut doar noroc…nu a jucat nimica…” pentru ca Steaua s’a mobilizat bine si din 3 ocazii a dat 3 goluri….si este vorba de Steaua care in alte meciuri din N ocazii nu marca.

Steaua cu ajutorul norocului SI A VALORII a reusit sa bata o echipa a Rapidului care nu a aratat mare lucru ieri pe teren.

Degeaba sariti de fund in sus ca au fost mai buni si nu stiu ce….Rapid golul 2 la inscris dupa fault la Goian si offside la Zicu si ca tot veni vorba de noroc au avut noroc rapidistii ca a gresit Andrey si nu a retinut mingea.

Tot de noroc tine si golul lui Ganea care s’a trezit cu mingea in picioare la fel ca Badea. Si voi ati avut de partea vostra norocul dar nu ati stiut sa faceti diferenta.

Forzza Steaua si rapidistilor nu mai gasiti tot felul de scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *