Fondul de ten

Bay nu vreau sa fiu rau sau misogin. Poate fetele or sa comenteze urat la articolul asta. In primul rand stiati ca machiajul a fost prima oara la barbati? La egipteni mai exact? Asta ca sa nu va mai agitati atata ca noi copiem femeile cand e vorba de a ne ingriji putin mai mult decat trebuie, gen epilat.

Imi amintesc de un articol de pe un blog de acum circa o luna in care barbatii care se epilau in diverse locuri nu erau barbati. Daca eu nu stau ca paru’ la coae sau la subrat mult si bine nu sunt barbat. Daca vreau sa ma epilez pe picioare pentru ca nu imi place cu par si imi sta al dracu de urat avand picioarele subtiri nu sunt barbat.

Acuma sa revenim la ce vroiam sa zic…nu am chef sa fiu iar facut homosexual de unii cu par peste tot ca asa sunt ei barbati. Deci nu suport fetele care se dau cu fond de ten in exces. Nu suport frate. Cum poti sa iti strici tenul in asa hal…sa ii dai atata fond de ten incat sa iti schimbi total culoarea fetei fata de a corpului. Am o prietena care isi da cu atat de mult fond de ten incat pentru a nu se vedea diferenta dintre fata si piept se da si pe piept .

As pune si poza da nu am chef de certuri. Oricum o sa se simta ea. Nu am nimic in special cu cineva….am in general cu femeile care exagereaza cu prostiile astea numite machiaj. Mult fond de ten, multa pudra, mult creion, mult ruj……….si unora le sta asa bine simple…

Voi ce parere aveti de prostia asta de fond de ten?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *