Dor de tine. Dor de noi

Din mine. Din tine. Din noi rasufla greu. Am luat din tine si din mine si am pus totul intre noi. E mica, saracuta. Da din aripe, dar numai ea stie sa zboare printre doua stanci intoarse spate-n spate, cu vai crepate , incapatanate, cu ingeri, printi demonici intr-o simfonie beata de sunete plututioare, de dorinte, de tot ce nu ne doare … Ah! Iubire… Numai atunci cand ne aplecam peste un pat ne intoarcem unul catre altul.

De m-as lua pe mine insami in brate, asa cum am facut ieri fara tine, as ramane nemiscata intr-o strangere fara cuvant, fara caldura, fara pata. As ramane eu fara noi… as ramane eu… doar eu…doar eu inconjurata de toti si de toate, cu tine in celalalt colt de noapte.

Hai sa ne dezvelim… Complet. Nu doar o parte. Nu doar fata sau mana. Nu doar ochii sau gura. Te vreau gol in fata mea. Intelegi? Te vreau gol… Te vreau mut ca eu sa iti pot sopti ca mi-e dor de tine… mi-e dor de tine… Nu te vreau cu o camasa frumoasa in niste pantaloni negri cu flori in mana, te vreau alb pe piele si mirosind a ciocolata. Nu vreau sa imi saruti mana, ci sa ma iei de mana cat mai repede sa nu ne prinda noaptea.

Hai, intinde-mi mana, lungeste-o sa ajunga pana la mine… Tu esti departe… Dar nu conteaza. Soarele stie sa luceasca pentru amandoi in aceeasi zare, in acelasi ritm, aceeasi culoare rosie-galbuie… Hai sa patam cerul cu speranta. Hai sa patam cerul cu iubire… Hai sa secam cerul de albastru si sa-l intindem peste patul nostru… Asa poate o sa zambesti mai des… Asa poate o sa vii mai des… langa mine.

Mi-e sete de tine, de o gura mereu umeda, de aceeasi mana tremuranda pe obrazul meu stang. Mi-e sete… Nu ma pot opri! Hai, vino mai aproape ca imi e rece… Pentru ca stii… si stelele pierd din lumina atunci cand luna e departe asa cum si pomii pierd din frunza cand vantul incepe-a bate.

Bratele s-au lasat jos, langa trupul meu, proptite… Timpul nostru traspira geamul de sticla dintre noi… Nu te mai vad… Unde esti? Picurii se aduna innebuniti de doua suflete, se trantesc singuri de pamant, sa fac apa de baut. Dar tot imi e sete! Pierdut esti iar in zare. Ne vedem noi intr-o zi… Cand poate tu ma cauti si eu inca voi dormi in dimineata