Da’i cu felia de paine…

Mi’am amintit azi o faza amuzanta de la un baieram mai vechi. Amuzanta am zis?….pff e putin spus. Daca erati acolo va pisati pe voi de ras. Si daca povestesc in realitate e super tare, acuma scris nu stiu cat farmec o sa aiba. Anyway incercati sa va imaginati ca ati fost acolo.

Eram eu si 2 tovarasi, Pantazi si Radu. Stateam la masa nu aveam chef sa dansam. Era un fel de restaurant acolo si in mijloc era loc mare pentru dans. Dansa lumea, se distra…lume multa. Ce se gandeste Pantazi?

Vede pe masa cos cu felii de paine si ia o felie de paine si arunca in multimea care dansa. POC ii da lu’ unu’n cap. Apoi noi ne faceam ca vorbim alea alea, fraieru’ nu vazuse de unde se aruncase. Si isi continua dansu’.

Noi radeam grav de tot….ia Pantazi alta felie de paine si arunca in multime. POC lu’ una’n cap. La fel ne uitam pe pereti noi, ne abtineam din ras si aia nu stia de unde a venit.

Radem radem si mai ia Pantazi o felie de paine si arunca iar in ala in care a dat prima oara. Ala era un mare gras….daca se punea pe noi ne rupea ochii…:))

Iar se uita ala si nu isi da seama de unde a venit felia. Vede Radu ca merge treaba si i’a si el o felie de paine si arunca. De data asta a ginit grasu’ din ce parte a venit si vine nervos la noi. Noi abia ne abtineam din ras.

El: Care arunca cu paine de aici?
Radu: Frate e unu’, da a fugit acuma…
El: Unde e? Care e? Pe unde a fugit…
Radu: Frate nu stiu…..e pe aici…
Radu: A luat’o pe sub masa cand a vazut ca vii…

Si atunci sa vedeti ditai grasu aplecat traea fata de masa si se uita pe sub masa dupa “ala” care a fugit. Noi numai puteam de ras. Imi dadusera lacrimile….eram rupt de ras. Si eu si Radu si Pantazi.

A luat’o grasu pe langa masa asa ridica fata de masa si se uita dupa ala….noi eram terminati de ras.


nu stiu cat de amuzanta pare cand o cititi da eu numai pot de ras nici acu’ cand o scriu….cand imi amintesc faza vaiiii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *