Cum obțin codul de deblocare a rețelei pentru telefon?

Motivul acestei întrebări este, de obicei, că cineva încearcă să folosească o altă cartelă SIM decât cea furnizată de operatorul de rețea de la care aveti telefonul. Operatorii de rețea își vând telefoanele mobile la o rată mult redusă pentru a atrage clienții să încheie un contract de obicei de 12 sau 18 luni.

În practică, ceea ce face operatorul este să adauge costul telefonului mobil în tariful lunar al contractului pentru serviciu. Acesta este motivul pentru care au introdus coduri de restricție pentru a se asigura că telefonul mobil nu poate fi utilizat cu un alt operator în timp ce își recuperează costul inițial.

Această restricție poate fi ridicată prin introducerea unui cod de deblocare în telefon.

Cum obțin un cod de deblocare?

După ce codul de deblocare a fost introdus, ar trebui să puteți utiliza telefonul cu orice SIM valid furnizat de orice furnizor de servicii de rețea.

Puteți cumpăra un cod de deblocare de la diferiti furnizori unde costul poate atinge si 50 de dolari pentru generarea unui cod. Dar exista o alternativa si mai buna. Va recomand cu drag un serviciu folosit de mine.

Poti genera un cod de deblocare gratuit in cateva minute, folosind doar codul imei al telefonului. Aplicatia celor de la theunlockcode este eficienta si poate debloca orice tip de telefon. Am testat si telefoane cu Android si telefoane cu iOS.

Dupa ce primiti codul de deblocare, este necesar sa restartati telefonul. Acum va puteti bucura de libertatea de a folosi orice cartela sim doriti.