Ce trebuie sa faci daca ti se sparge masina

In frumoasa dimineata de astazi, in care soarele stralucea puternic, si fluturii si jucau prin aer, am avut parte de o surpriza nu tocmai placuta. Geamul din dreapta fata al masinii era acum pe scaun. Bucati. Spart. Asa ca aveam un puternic aer conditionat pe dreapta.

Spre si mai marea mea surprindere hotii nu au furat nimic. Cd-playerul era acolo, ochelarii erau pe bord, nu parea sa fie nimic miscat. Probabil i-au atras suporturile de la antiradar si de la GPS, ei sperand ca aparatele sa fie in torpedou, dar astea erau la mine.

Dupa ce m-am trezit din uluire, pac pac la politie.

Buna ziua, buna ziua, mi s-a spart masina.

Unde?

In Belvedere?

Ce vi s-a furat?

Nimic.

Ahhh, pai asteptati aici.

Dar mi-au spart geamul, si am treaba mai tarziu, asa ca nu pot sa astept prea mult.

Stati acolo ca va veni un coleg.

Si uite asa stau eu15 minute, cand in sfarsit apare “colegul” cu inca un coleg(aka criminalistul). Si pornim noi toti trei pe jos spre locul faptei cu politistii injurandu-l pe Basescu pentru ca le-a taiat banii de benzina. Ajungem noi acolo, se fac poze, se iau amprente, bineinteles ca nu se gaseste nimic, asta este imi pare rau, scrieti declaratie.

Si scriu vreo 3 declaratii, care in mare spuneau acelasi lucru, dar in ordine inversa. Cum am venit eu dimineata si am vazut geamul spart. Uite asa trece o ora, termina oamenii treaba si pleaca. Trebuie sa ma intorc peste 3 zile la sectie sa iau dovada.

Cam asta am facut eu astazi. Am pierdut cateva ore, din cauza hotilor “care este” in Romania.