Ce nu se face la o petrecere

Am sa enumar cateva lucruri care ma deranjeaza pe mine la o petrecere. In prima parte ma voi referi la imbracamin te si la arfele de pe langa imbracaminte.

Eram la un baieram. Un rupt cu arfe de houser imbracat cu niste blugi gay si ghete de sala nike [el se vroia imbracat ca un houser] suferea de houser foarte grav.

“Baga frate un house adevarat”…a zis chestia asta cu niste arfe de Tieso e mic copil pe langa el.

Esti rupt prietene.

-Deci cand te duci la o petrecere/baieram imbracate adecvat. Nu veni cu ghete de sala. Da foarte urat. Sau daca vii cu ghete de sala ia si o minge dupa tine sa iti tina de urat. Sa zicem ca nu iti permiti alti adidasi. Macar vezi’ti de treaba ta si numai suferi de tine pe acolo sa arati tu cine esti.

-Daca nu stii sa dansezi stai jos nu dansa pe toate genurile de muzica acelasi dans…..dans am zis? Scuze. Nu da din maini ca si cum ai innota pe toate genurile de muzica.

-Daca te imbeti prea repede incearca sa nu bei mult devreme. Nu strica petrecerea. Intra in coma alcoolica atunci cand ajungi acasa nu ne strica noua distractia carandu’te pe la spital etc.

-Daca esti o tarfa proasta nu te mai baga cu mine in seama in pula mea. Nu vezi ca sunt cu prietena? Si daca mai ai si 5 burti nu iti mai lua corset [mersi denisa ca mi’ai amintit cum se cheama] ca iti sta naspa rau frate. Degeaba te vezi tu bine. Esti naspa !

-Daca vezi ca o fata nu te vrea….sau ma rog niciuna nu te vrea….stai jos si bea pana cazi lat. Nu ai sanse sa futi nimica in seara asta.

-Daca intri in camera cu ea si iese plangand esti cel mai mare ratat….daca nu te vrea o mai si obligi. Bleah!

Cam atat pentru acuma. Aveam chef de scris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *