Capcana gandaci pret

Capcana gandaci preturi

Capcana gandaci este un mijloc eficient si cel mai important instrument de combatere a gandacilor. Capcana din plastic te ajuta la eliminarea insectelor nedorite, in timp ce este absolut sigura pentru animalele de companie si pentru oameni. Dispozitivul este format dintr-o cutie rotunda cu sloturi, in interiorul careia este momeala gustoasa pentru gandaci. Odata ajuns in interiorul cutiei, gandacul nu mai are sansa de a iesi.

Capcana gandaci pret

Capcana pentru gandaci este ecologica si  in totalitate sigura pentru mediul inconjurator. Te va ajuta sa scapi repede si eficient de daunatori. Referitor la capcana gandaci pret, vei fi incantat de costul cat se poate de avantajos. Astfel, poti beneficia de un remediu netoxic pentru gandacii si furnicile din casa ta. Capcanele cu lipici sunt usor de folosit si pot fi instalate oriunde, inclusiv in locuri unde sunt depozitate alimente. Capcanele deschise raman active timp de 3 luni.

Capcana gandaci este conceputa pentru a combate insectele care se tarasc in apartament si in alte zone ale casei. Momeala situata in interior, are un miros atragator pentru gandaci si actioneaza asupra gandacilor dupa ce substanta este ingerata. Odata ajunsa  in intestine sau pe corpul insectei, actioneaza astfel incat gandacul este eliminat definitiv. Isi pastreaza eficacitatea pe suprafata insectei, ceea ce duce la infectarea si moartea insectelor care nu sunt in contact cu momeala. Pentru o camera de 20 metri patrati, este suficient un pachet de capcane de 6 bucati. Pentru a asigura o protectie continua, se recomanda sa cumperi si sa utilizezi produsul din nou dupa 2 luni. Avantajele sale sunt:

  • aspect aparte;
  • usurinta utilizarii;
  • siguranta pentru oameni si a animale;
  • pretul convenabil.

Capcane gandaci preturi

Pe site-ul oficial al magazinului online, vei gasi fotografii detaliate si caracteristici detaliate ale produsului. Si, cel mai important, comentarii oneste despre capcane gandaci preturi, de la cumparatori reali. Nu poti alege o alternativa? Ai nevoie de o consultare? Specialistii magazinului online sunt intotdeauna gata sa te ajute, cu sfaturi si instructiuni de utilizare de la profesionistii din domeniu, pentru capcane gandaci gata facute si produse conexe – toate pentru eliminarea rapida si eficienta a gandacilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *