Cantarul oficial, partea importanta

Fata de aceasta imagine avem un minus de 5 kg. Totul astazi, cand am ajuns iarasi la NaturHouse. Mi-am luat mustrari pentru ca saptamana trecuta am omis sa merg la cantarul oficial si m-au asteptat. Oricum, vinerea asta am fost sunat de 2 ori ca nu cumva sa uit din nou. Insa … happy si Maga m-a sunat sa-mi aminteasca de programarea de la nutritionist. Am alergat toata ziua si sper ca pana data viitoare, la urmatorul cantar oficial sa ajung sub 130 de kg. Limita pe care mi-am stabilit-o este de 110 – 115 kg pana in aprilie.

Sper ca pana atunci sa ma descurc si sa nu ies din categoria de greutate stabilita. Pentru ca in luna mai am programare la estetician. Si-atunci sa vezi cand trec in faza 2 a regimului de slabire NaturHouse si sa nu crezi happy.

Oricum saptamana asta sper sa reintru in normal si sa ma reapuc de vechiul regim alimentar, cel cu 6 mese zilnice. Momentan am avut o singura masa pe zi.

Saptamana asta am micul dejun format din biscuiti Fibroki si Fibroki Toast. Prima oara in dieta mea. Au un gust de grau crud, dar sper ca totul e ok. Plus ca am voie la desert de batoane. Bineinteles ca batoane speciale de la NaturHouse: Slimbell.

Saptamana asta fac socuri de kiwi si mandarine.

V-am mai spus ca urasc kiwi? URASC KIWI.