Bum bum bum

M’am plictisit. Ce naiba sa mai fac….nici sa scriu pe blog n’am chef. Nici sa citesc alte bloguri sau sa ma joc. Am constatat ca dupa rbf nu prea mai sunt lucruri interesante pe bloguri. Decat pe unele.

Am vazut ca iar e un scandal prin blogosfera …ceva copy-paste chestii d’astea des intalnite la noi. Nici nu stiu de ce se mai agita zoso & co. Nu v’ati invatat ma nene de atata timp ca toti fraierii sa dea copy-paste?

AM fost la radio. Vai…frumos rau. Am primit o gramada de intrebari…multe capcana si am si fost prins de cateva ori. Am avut si emotii dar cred ca a iesit bine per total.

In troleibuz in drum spre casa am ascultat istoria unei femei. Statea in spatele meu pe scaun si vorbea la telefon. Tot drumul a vorbit tot felu’ de chestii….si eu nesimtit am ascultat. Da ce sa fac? A mai trecut timpu’….

Din ce am inteles are si amant. A draq avea si vre’o 50 de ani pe putin si avea amant. Ce ii merge….pe deasupra era si urata…

Maine la scoala…abia astept. Am 6 ore cu o profa de care radem mereu. Distractie mare…..Hai ca am scris ca aveam chef de scris. Acu’ nb la toti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *