Blog marfa …

Am dat peste un blog facut pe noul haipa.ro . Se vrea blog insa de la primele articole a inceput gresit dupa parerea mea.

Primul articol suna cam asa:

Astazi, 12 martie 2007 mi-am facut si eu primul blog!..Salut tuturor care-l viziteaza !

Ma rog nu asta e problema. Al doilea articol este un copy/paste de pe fcsteaua.ro care atunci cand am citit prima oara blogul nu avea sursa scrisa in post. Acuma dupa ce i’am atras atentia a aparut si sursa si cand i’am zis a sarit ca a scris sursa.

In primul rand nu scrisesei sursa de prima oara. Furi si asta nu e bine. In al doilea rand daca tu tii un blog pe care dai numai copy/paste si pui sursa la sfarsit ala nu e blog.

Am ajuns la un ultim articol cu o poze . Poze care si’au acut aparitia la mn pe blog in decursul mai multor zile. In fine poate el le’a luat din alta parte nu pot sa acuz desi mai mult ca sigur cea cu Bush e luata de la mine. Nu stiu de ce banuiesc asta….dar in fine nu’mi apartin nici mie nu ma pronunt.

Treaba e ca e un blog cu copy/paste si nu as mai vrea a vad asta. Nu ma iau de respectivul cum s’a luat netics de mine la ineput. Doar ii zic ca nu face bine….si nu imi pica bine cand imi zice…e blogu’ lui si face ce vrea. Ok fa ce vrei dar numai da copy/paste/fura etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *