Am revenit

Am fost si la cununie. A fost naspa. Saracacios dar m’am distrat altfel. A fost o calatorie cu peripetii.

Am plecat cu Dacia Break a lu’ tata si Dacia tot Dacie ramane. Cand m’ai aveam vre’o 20 de minute de mers poc se rupe nu stiu ce de la maneta de la cutia de viteze sau ce mortii ei e aia. Stam o ora pana vine cineva sa ne ajute.

In sfarsit ajunge acel cineva. Vine cu o Dacia alba si incearca sa ne tracteze cu o sufa de’a lu’ tata. Pleaca, merge 2 metri poc se rupe sufa. Era prea subtire.

Plecam repede cu Dacia cealalta sa cumparam o sufa calumea sa ne poata tracta. Ajungem la oras, cumparam, ne intoarcem, montam sufa si dai sa plecam.

Mergem 10 metri si o neintelegere intre tata si soferul Daciei albe face cacatu’ praf. Soferu’ face un semn, tata intelege frana, freaneaza, ala apasa acceleratia si poc sare bara lu’ tata cu tot cu carligu’ ala de care se tinea sufa.

Rasuri mari pe ana, mama nervi, tata nedumerit, eu nervi dar amuzant in acelasi timp si tot asa. Reusim sa prindem sufa din alta parte si dam sa plecam iar.

Mergem ce mergem dar mergeam foarte greu iar in ritmul asta nu ajungeam la 4 la cununie asa ca baiatu’ cu Dacia alba s’a hotarat sa incerce sa’i faca cutia de viteze lu’ tata.

Parcam, ridicam masina pe cric, se baga dedesupt, repara si merge. URA. Puteam sa facem asta de la inceput si nici nu ni se mau futea bara…..ma rog.

Ajungem la destinatie intr’un sfarsit si vedem ca e tara tara cevca ce eu nu prea agreez. Pur si simplu nu’mi place.

Copii mici si urati bantuie pe ulite pe acolo. Muzica vai de mama ei…macar de baga manele decat cacaturile alea!

Vedem si cucoanele care mai de care mai aranjate……una cu cizme pana la genunchi, dres d’ala cu gauri de curva, un decolteu sa arate ea ce tate are si plina de bube pe piept si picioare. Ochelari de soare care mergeau perfect cu cizmele si bube si pe picioare.

Avea un nas imens deci era naspa tare! Dai si razi, incearca sa te abtii, nu poti razi iar si tot asa.

Alta imensa….exagerat de grasa, avea niste chiloti tanga de i se vedea exact pe unde vin chilotii asa. Se vedea in grasime urma chilotului. Deci era foarte scarbos!

Unu’ imbracat in trening, cu un ghiul d’ala de tinichea la mana, niste ochelari de soare ieftini si urati canta pe acolo ca el e sefu’, mafiotu’!Doamne fereste!

Si cam asta pentru azi. Mi’e somn. Daca imi mai amintesc ceva revin. Poze mai incolo sau deloc, depinde de starea de lene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *