3 reguli pentru o prezentare reusita

Tin minte ca acum multi ani, eram eu prin scoala generala cred, vedeam printre blocuri oameni care alergau cainii, ii prindeau cu un lat, si ii bagau intr-o duba. Si uite asa, in cartier nu mai erau caini. Peste 4-5 luni apareau altii, veneau iar hingherii si totul era ok. Nimeni nu se stresa cu protectia animalelor, niciun ONG nu sarea de fund in sus, si cel mai important, oamenii nu erau omorati de caini.

Insa, de cand ne-am europenizat si suntem plini pana peste cap de norme si articole europene, nimeni nu ne mai scapa de caini. Acum cainii sunt luati(in cel mai bun caz), li se pune un cercel in ureche si sunt lasati inapoi pe strada sa moara de batranete. Adica peste 4-5 ani, timp in care se tot inmultesc.

Nu stiu legislatia, insa daca ar mai fi legal, o firma de hingheri ar face bani frumosi.

O solutie simpla: alergi cainii, ii prinzi, ii tii 4-5 zile timp in care iubitorii de maidanezi pot veni sa ii ia contra cost, iar daca nu sunt luati ii eutanasiezi in cel mai european mod cu putinta.

Nu sunt crud, sunt doar realist. Hai sa lasam europenismul asta si multitudinea asta de drepturi de care ne tot folosim. Astia din vest intai au scapat de caini, si pe urma au aplicat normele.